A+ A-

Ciclo de música Arbsons 2021

Diumenge 7 de març - Llar de Jubilats, a les 6 de la tarda 

Guitarpiano duo
Concert de guitarra i piano. Aquest concert inclou l'estrena de l'obra Els Trobadors d'Arbúcies, recentment composada pel pianista i compositor Jordi Vilaprinyó i dedicada al duo. El repertori està constituït majoritàriament per peces basades en músiques i llegendes populars catalanes. Joan Furió i Lali Vivas formen el duo de guitarra i piano des de l’any 1999. Atrets per les possibilitats musicals d’aquesta formació han treballat especialment repertori del segle XX i XXI.    

Entrades aquí o a La Gabella. Preu: 5 euros 
 

Diumenge 21 de març - Llar de Jubilats, a les 6 de la tarda 

Elles
Protagonitzat per la jove soprano tarragonina Mireia Tarragó i Francisco Poyato. Tarragó és una gran promesa de la lírica catalana, acaba d'oferir el seu primer recital al Palau de la Música Catalana. Poyato és el pianista català més apreciat internacionalment en el gènere veu piano. Havia estat professor de la universitat 'Mozarteum' a Salzburg i actualment n'és a l'Escola Superior de Música de Catalunya. 
Després del recital Elles hi haurà una petita xerrada/diàleg amb algun toc artístic en què mostrarem el resultat del procés de co-creació que es posarà en marxa entre l'Associació Free Art i els actors socials que hi participin. 

(Venda d'entrades properament). 

21/03/2021

Archivos asociados