A+ A-

Cicle de música Arbsons

Diumenge 12 de febrer de 2023 - 18 h al teatre de Cal Xic

Primer concert del Cicle de Música Arbsons amb el Concert de música de cine amb Carles Coll Bardés al violoncel, Carles Coll Costa al piano, Clara Valero com a soprano i Xavier Puigdevall com a rapsoda. Entrades a codetickets.com i a La Gabella a un preu de 5 euros i 3 euros els alumnes de l’Escola de Música. 
 

Diumenge 5 de març de 2023 - 18 h al teatre de Cal Xic

TRAÇ · Jesús Torrent i Clara Ribatallada

Traç és un duet de guitarra elèctrica i contrabaix que parteix del jazz per trobar una sonoritat pròpia. Reuneix un repertori eclèctic, que va des d'estàndards clàssics fins a composicions pròpies, passant per ritmes diversos: swing, balada, bossa, bolero, rythm&blues... Una proposta de "jaç tranquil" per gaudir d'un concert íntim i proper. Entrades a codetickets.com i a La Gabella a un preu de 5 euros i 3 euros els alumnes de l’Escola de Música. 

Preu entrada adult: 5€
Alumnes escola música: 3€

 

Diumenge 12 de març – 18 h al teatre de Cal Xic

2 generacions al piano · Rosa Badenas i Manel Planchart

Amb el piano com a nexe comú, la Rosa Badenas i en Manel Planchart, mare i fill, faran un recorregut per algunes de les peces més destacades de la història de la música. Les obres de l'època romàntica, i per tant, l'expressió de sentiments i el representar a través del piano allò que no es pot expressar en paraules serà l'eix central del concert, omplint de sonoritat i de sensibilitat la tarda de diumenge. Us hi esperem!

Entrades a codetickets.com i a La Gabella a un preu de 5 euros i 3 euros els alumnes de l’Escola de Música. 


Preu entrada adult: 5€
Alumnes escola música: 3€

 

Diumenge 14 de maig – 18.30 h a les Naus Ayats

La flauta màgica

Entrades ja a la venda a La Gabella. 

Preu entrada adult: 10€
Preu nens fins a 12 anys: 5€